Godmorgon söndag ❤️

Jag har en del att göra idag 🙂 Hahaha som vanligt har jag skjutit upp allt XD asså jag är sämst! 😉 men måste städa vardagsrummet och köket och badrummen samt dammsuga gästrummet eftersom jag idag ska ha homeparty här 🙂 
Så vad behöver jag göra 🙂 

Kök

Badrum 

Lilla badrum 

Vardagsrum 

Gästrum 
Ställa upp alla zelected by houze sakerna 🙂 och möblera om lite 🙂 för ska ta bort allt som inte längre går att köpa men som jag har i min ägo 🙂 så det blir lite trixande idag 🙂 
Hade sjukt kul igår några elever var hemma för att göra pie face challenge 🙂 självklart fick jag det på mig typ 2 gånger ;p och om man ska göra det så snälla 🙂 köp mer än en sprutgrädde tog slut med en gång 🙂 men vi hade så jvl roligt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s