Godmorgon <3

Allt är kaos här känner mig sjuk :/ och ofokuserad har försökt att jobba hela veckan men det går inte… jag får det inte gjort …. men men beställde mat till hundarna idag iaf och ska lägga en zbh beställning idag 🙂 


Idag är det studie dag och jag är inte ens lite pepp på att gå till skolan… imorgon så ska jag och övriga husägare sätta oss ner och prata om allt och jag och Erik är super osams … eller jag är osams kanske… hatar att bli behandlad fel… därför jag är ofokuserad med… jag känner at hela mitt liv går åt helvete och att tiden rinner ifrån mig… det kommer inte bli en lösning… och hans föräldrar tycker typ att vi ska bli sams … men det funkar inte så :/ är så sjukt jag vet inte ens har inget bra ord, jag känner mig bara ledsen typ… besviken och vill bara härifrån…

Jag vill bara komma till en lösning på allt… men det känns gött långt bort… jag kommer antagligen förlora allt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s