Måndag ❤️

Hmm… tiden gick så fort igår med att åka hem, direkt till klädparty ut med hundarna sedan till torp handla julklappar… Ne rättare sagt skulle handlat julklappar 😉 men blev bara julklappar till mig 😉 Hahahah bh, Trosor och två tröjor från house of lola 🙂 och en klänning från hm 😍😘❤️

Och idag börjar mitt nya liv på riktigt 🙂 jag ska verkligen se till att jag kommer i form 🙂 så idag blir det gymmet oavsett och jag ska i Em även köra 7minutes work out 🙂 ska utmana mig själv nu 🙂 i ett år göra det och träna 🙂 så får vi se vad det blir för resultat 🙂 jag villl så gärna känna mig snygg igen 🙂 hoppas detta kommer bli bra 🙂 det som också måste ske idag är lägenhets jakt 🙂 ska skriva mig en lista 🙂 
Men nu mina älsklingar så måste jag ta mig upp och försöka få på mig lite kläder för att kunna ta ut hundarna 🙂 jag måste också äta lite frukost 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s