Så jvl nöjd 😍

Idag fick jag det gjort jag gick och tränade 😘  först en promenad med hundarna gav dem mat sedan hämtade jag Julia för att hjälpa henne att handla lite och hämta paket 🙂 Promenaden gick med vikter 🙂

Och jag köpte nutrilett för att kunna få kan vanan att äta igen 🙂 på jobbet idag fick jag leka  vaktmästare och elevens val ballade ur 🙂
Vi kollade idag Bratz 🙂 Nice 🙂 

Träning så jvl gött 🙂 så först promenad sedan hämtad Julia där efter gymmet 300 cal super nöjd hem ta ut hundarna blev stående en sväng med Linda innan och väl hemma blev det smörgås och 7 minutes challenge spm hag tänkt göra en 365 challenge av så ska göra den en gång om dagen i ett år 🙂 jag är sjukt böjd att börjat träna och kommer att fortsätta som bara den 🙂 måste få tillbaka min kropp och jag mår ju så möter böttre om jag tränar! 🙂
Jag och Julia kollade lite på baby mobiler idag 🙂 blev kanske dessa 🙂 dem molnen och molbkuddarna tror jag att hon bil ha 🙂 

 

 Men nu är  det dags att sova 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s