Godmorgon tisdag :)

Då är det dag 2 🙂 mår hyfsat bra i kroppen fast jag tränade igår lite öm och känner av höfterna men inte så illa att jag inte kan gå eller så 🙂 så det är ju bra iaf 🙂 så tror att jag vågar fortsätta även ikväll med träning del 2 🙂 
Ligger just ni i sängen för  den är varm och skön men måste upp och ta ut hundarna nu 🙂 blir en promenad runt området här tror jag på en 20 min 🙂 blir super 🙂 ska försöka att komma i tid 😉 Hahaha men sov så mycket böttre idag efter att jag fått tränat och lyckats med det inte bara sagt att jag ska göra det utan faktiskt gjort det också 🙂
Idag är det en gansk lung dag på skolan slutar lektionen typ vid 15.50 men men man kan inte sluta tidigt jämt 🙂 
Hundarna har fårt mat och jag ska väcka dem för en promenad nu dem små grisarna 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s