Godmorgon tisdag :)

Kvällen igår spenderades vid tv och vi åt pulled pork med grönsaker och ris 🙂 super gott 🙂 där efter blev det en sväng ut för att aktivera hundarna 🙂 innan hockeyn började :p ja ni läser rätt, hon som alltid är sjukt negativ till sport, låg igår kväll under täcket och myste med hundarna och sneglade på hockeyn medans hon snapade 😉 Hahaha sjukt förvånad själv 🙂 men det är kanske inte den roligaste sysslan jag gjort men det var okey 🙂 


I morse så gick jag upp kl 5 🙂 tog ut hundarna gav dem mat och körde Pokémon 🙂 satte mig vid datorn medans han gjorde sig ordning för jobbet 🙂 vi åkte med till jobbet för att gå hem till lägenheten igen för att få en bra promenad 🙂 tror vi gör samma i Em 🙂 fast då går vi dit och åker med hem efter att ha lekt en stund 🙂 och kört lite Pokémon 🙂 


Men nu är vi hemma 🙂 och jag och Alva myser i sängen yra hon är i soffan 🙂 och jag kollar på ”say yes to the dress” älskar det programmet ❤ 

 

Och snart är det dags för att ta en dush och sedan blir det att fixa lite här i lägenheten med gardiner och annat 🙂 och så är väl tanken att jag ska jobba lite med teknikundervisning och kolla nätet efter lite möbler och kläder som kan vara skönt att handla såhär till våren 🙂 och har lite samtal att ringa om flytt mm 🙂 det är mycket nu :/ men det löser sig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s