Hahaha vilken dag ;)

Kom hem slängde mig i sängen efter promenaden med hundarna från hans jobb  🙂 snart dags att ta ut dem små liven igen 🙂 men sen i morse så har jag i princip bara varit i sängen slocknade när hundarna hoppade upp o sängen och sov till 11 men kom inte ur sängen förrän 12, då för att fixa lite mat till lunch men också mat som vi ska äta sen 🙂 jag fixade kycklingklubbor som nu har blivit tillagade i ugnen och sedan rensade på alla ben så att vi kan äta en wook här om en stund 🙂

Jag har också fixat gardinerna och diskat 🙂 och förberett maten 🙂 men nu ligger vi och väntar på att han ska ringa så att vi ska gå ner och möta han i hamnen här 😉 än ät både han och orten där jag befinner mig hemlig 😉 inte allt kan spoilas i mitt liv just nu 🙂 speciellt inte när det är kaos på hemma plan 😉 

Men nu ligger vi i sängen här igen och blippar på tvn för att hitta något att se på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s