Shopping inför våren <3 

Sitter här och kollar in modet för våren för mellandagsrean känns redan utplockad och ja inte så kul att länka då det kanske inte finns rätt storlekar till er 🙂 men jag ska idag inta handla för jag har ju lite problem med vart jag ska skriva mig sen när jag är på väg från Erik och huset så tänker att det blir jobbigt innan det ordnat sig.
men ska kolla på mina favorit butiker och lägga fram tre av mina favoritplagg från sidan ❤ Med fokus på plagg att ha på jobbet för min fest garderob är för full 😛 Det är bara att klicka på bilderna för att bli rätt länkade 🙂

Nelly:

Med ett par leggins till så kan man ha denna på jobbet 🙂


Dessa kanske inte passar på jobbet men dem är super fina ❤

Rosa tröja det är bara så jag 🙂
Gina tricot:

Det känns som om denna passar mig 🙂 hahaha text och färg är perfekt ❤

Hahaha så jag borde känna mig ❤

Super fin och enkel tunika ❤

NA-KD:

En skön tröja att ha på jobbet när det är lite kallt 🙂

Sjukt snygg topp som både passar till jobb som fest 🙂


Denna lika så passar till fest som vardags 🙂 jag vet inte vad som hänt med mig men svarta klänningar är just nu något som jag älskar 🙂
men nu hinner jag tyvärr inte mer för han är påväg hem från jobbet och jag sitter här i långkläning och det är sjukt många minus ute och jag ska försöka hinna med lite pokemon jakt innana vi träffas i hamnen för att prommenera hem tillsammans ❤ älskar min tillflyktsort ❤ sen efter prommenad och pokemon jakt är det dags att komma hem laga mat fixa smink oh göra sig redo för sin första hockey match ever 😛 Hahaha tur jag har förhandlat mig till att jag får ha telefon och snap 😛 hahaha I love snap 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s