Godmorgon onsdag :)

Idag snöar det som fan och jag gick upp klockan 05 🙂 tog ut hudarna bara runt huset 🙂 sedan så gav jag dem mat för att sedan värma mig i sängen 30 min innan det var dags för han att gå upp 🙂 så var det tillbaka till rutinen fixa hundar ta på sig kläder se till att allt var med till jobbet 🙂 där efter så bar det iväg till jobbet för alla fyra och jag och hundar tog en promenad hem sedan i snön 🙂 lite kallt men sjukt mysigt 🙂 

Alva blev helt till sig av snön 🙂 hon älskar verkligen snö 🙂 väl hemma så tog jag lite frukost och nu ligger jag och hundar i sängen 🙂 och kollar say yes to the dress ❤

Min nyttiga frukost 😉 och lite news från igår det var helt okey att kolla hockeyn 🙂 faktiskt eller så kanske det var sällskapet som gjorde det ❤ älskar att vara här ❤ 

Idag ska jag fixa lite inför jobb och fundera lite möbler till mitt framtida nya ställe att bo 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s