Erkännande för vad jag tror alla tjejjer gör!

Ja jag har nu sedan nyår varit helt besatt av ”say yes to the dress” 😉 älskar det programmet 🙂

Men vad gör detta med hjärnan hos en tjej som mig som längtar efter att själv få stå där och gifta sig ❤ och allt som det står för 😉 men det som händer sen är ju att man lägger ber timmar på Pinterest och kollar klänningar skor och liknande :p Hahaha min hjärna går nuts här 🙂 och det är inte alltid klänningar som man skulle vilja ha på sig själv utan för mig som är intresserad av kläder och hur man syr kollar bara snygga klänningar 🙂 Hahaha och just nu är det främst virkade klänningar som sparats men det är främst att jag just nu drömmer om stt virka en 🙂 här är några av dagens favorit klänningar ❤ 

Hahaha jag älskar verkligen att kolla kläder och lägga planer för vad man vill sy och hur man vill göra kläder 🙂 en dröm är ju att börja designa kläder 😉 men just nu är allt jag kan tänk på att jag måste organisera i mitt Pinterest 🙂 Hahaha helt galet ostrukturerat där 😉 

Lite osäker om man ska lägga ut detta för att man verkar typ som en borde-zilla 😉 men jag är ju öppen med allt annat i mitt liv förutom vart jag just nu begfinner mig och detta är en stor del i mitt liv just nu 🙂 Haha och jag tror faktiskt att detta är något som tjejjer gör ibland i smyg och varför ska man smyga med sina drömmar 🙂 jag tänker att drömma om sitt bröllop och framtida liv är nyttigt och varför ska man skämmas över en fantasi för så länge det inte är ett datum bestämt är det en saga/fairytale/fantasi och något som kan få en att må bra 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s