Torsdag och snart är semestern slut :/

Igår däckade jag halva dagen och resterande av dagen fick jag föröka komma ikapp allt som jag inte fått gjort då jag låg och sov 😉 men idag nya tag 🙂 -20 här idag och jag och hundarna ligger i sängen och värmer oss 🙂 promenaden hem idag från hans jobb var sjukt kallt och jag fick gå och duscha när jag kom hem 😉 sen blev det frukost i sängen ❤ ihop med ”say yes to the dress”

Jag börjar få panik här för att jag snart måste hem och ta tag i allt :/ jag vill verkligen inte det. Jag trivs här och mår super bra vet att jag och mr E har en hel del bråk att reda ut och en hel del att bråka om till! Och massa att packa och vet inte riktigt hur det kommer att bli! Är så trött på detta :/ och hoppas att det blir bra 🙂 men det kommer vara en kamp och när man har ett avstånd härifrån mitt gömställe blir det ännu tuffare. Plus att jag kommer bli så ensam ute i skogen … har en del ångest för det är så mycket som ändras och mycket att ta tag i och mycket att bestämma sig om. Ska man bo kvar i Edet ska jag köpa eller hyra en lägenhet. Och det är svårt att få lägenhet där och vad gör jag om jag inte får tag i det! Det är så många frågetecken och jag har mycket som ska bestämmas :/ och det är så svårt när jag inte vet vad jag vill :/ jag hatar att E ska ha huset det är verkligen min dröm och inte hans och det är sjukt jobbigt att allt är borta och jag förlorar allt… men jag vinner ett nytt liv samtidigt som jag förlorar allt som var en trygghet förut. Jag vill verkligen inte vara kvar i varken förhållandet eller huset egentligen men det är fortfarande svårt att bara släppa och när man inte vet vart man ska så är det jobbigt :/ så drömmer mig nu bort i ”say yes to the dress” ❤ Hahaha min Pinterest är nu full med bröllopsklänningar XD Hahaha virkade bröllopsklänningar 🙂 ska se om jag kan visa några av mina favoriter sen 🙂 

Idag ska jag försöka jobba och fixa lite med Pinterest 🙂 och lägga upp lite bilder till Sandra på fb 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s