Fredag :) 

Sjukt skönt med fredag men på måndag är det tillbaka till verkligheten 🙂 känns skrämmande och underbart att komma tillbaka 🙂 det värsta är väl att lämna allt här där man mår så sjukt bra 🙂 kommer sakna honom så sjukt mycket men vad ska man göra det är snart lov igen och då kan vi ses igen ❤ men att komma hem till ett kaos hem med massa måsten och flytt mm är såå inspirerande 🙂 

Jag och hundarna tar idag en slappar dag medans mr här är på hockey 🙂 så vi kollar idag ”New girl” för ”say yes to the dress” fuckar upp min hjärna 😉 inte bra alltså 😉  Hahaha lite bilder från slappar dagen 🙂

Det som jag håller på med nu är att jag kollar runt lite på möbler och funderar på vad jag behöver ha och vill ha nu när jag själv får bestämma allt som ska vara i mitt hem! Sjukt skrämmande att bo själv igen men samtidigt sjukt befriande 🙂 men hatar att sova själv tur att man har goshundarna ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s