Möbler <3 <3

Jag kollar nu på möbler som jag skulle vilja ha när jag får ett nytt ställe att bo på 🙂

det känns skrämmande men så bra 🙂

Denna sängen är typ som den jag redan har men har ett mönster på säng vilket vi inte valde av någon anledning så blev det en slät när jag köpte den förra. Hoppas bara att jag får behålla sängen men detta är mitt alternativ om jag inte får det 🙂 en säng från chilli ❤


Då jag inte heller kan behålla mitt älskade bord så hittade jag detta ❤ super fina bord även detta på chilli 🙂 jag vet dock inte vart jag ska bo men detta är inspiration iaf ❤

Asså det coolaste soffbord jag sett och det heter ”Tidaholm”

Sen har jag hittat Room99.se och denna helt underbara hylla finns i två storlekar älskar den ❤ är den inte snygg?? asså helt kär ❤

E glittrig ren vem behöver inte detta ❤

Jag vet inte vad det är med mig och horn men älskar denna ❤ passar så bra med de hornen som jag redan har ❤

Detta med att leta möbler förenklar processen med att flytta från huset, det gör det lite roligare och mer spännande att flytta när man får shoppa 😛 asså jag har seriösa shopping problem 😛 hahahaha måste verkligen få en lägenhet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s