Asså vilken dag 

Igår kväll så följde jag med mr efter hockey match för att vara med som socialtstöd till när han drack. Helt okey kunde drukit men hade sjukt ont i kroppen så vågade inte att missa några mediciner :/ så fick vara nykter men mr drack för oss båda och lite väl mycket 😉 så dagens anda har gått i ångest med det mesta! Jag har ångest över att åka hem ta tag i mitt liv mr hade ångest över allt han gjort och sagt som jag så snällt berättade för honom att han gjort :p Hahaha sjukt elakt men försökte bota min ångest genom att ge han ångest :p Hahaha så länge jag inte har ångest så tänker jag att dt blir bra 😉 Hahaha stackars mr, när han läser detta så tycker jag nästan synd om honom. Så älsklingen när och om du läser detta så ber jag om ursäkt och jag tyckte bara att allt var kul så skäms inte ❤ 
Så dagen har varit mest slappar dag 🙂 jag har haft ont i kroppen och mr varit bakis och ångest har vi ju haft båda två 🙂 men kl 05 var jag uppe för att ta ut hundarna trotts att man kom hem strax innan 02 på natten. Stackars mr syster som skulle börja jobba typ när jg gick upp och hin var den som fick skjutsa då jag bara har automat kort :/ och hennes jobb var inte så lätt som man kan ha trott med två fulla som inte riktigt betedde sig så som jag och hon ville, Hahaha där av en del av ångesten 😉 men hur som helst så var jag iaf uppe kl 5 tog ut hundarna gav dem mat gick ut igen vid 08 för att ta en längre promenad kroppen fixade dock inte detta så hundarna fick springa lösa på en gräsplan i närheten av lägenheten 🙂 

Där efter så var det säng läge tills travet började och jag kunde börja med maten 🙂 jag kokade en potatisgratäng på franskt vis och gjorde helstekt fläskfilé med morotsstavar och champinjoner brevid 🙂 till detta blev det en sallad 🙂 

Under tiden av matlagningen och ät-ningen så mös hundar och njöt av sina liv tillsammans med oss 🙂 asså Alva är så skön alltså XD Hahaha älskar henne 🙂 den hunden kan charma vem som helst 😉 

Sedan blev det kväll och ångesten blev sjukt tydlig. knappt att jag lyckades att hålla tårarna borta! Den här mr betyder nog mer för mig än vad jag vill erkänna och det var sjukt jobbigt att lämna min tillflyktsort. Jag har inte mått så här bra på hur länge som helst! Allt var så okomplicerat och enkelt! Jag kom på tåget med hundarna och lämnade mr kvar… det känns fruktansvärt att vi inte kan ses på ett tag nu…. hatar det… hade varit så mycket enklare om vi bott närmare varandra. Men livet ska inte vara enkelt detta kanske är bra eftersom jag har lätt att kasta mig in i saker utan att fundera på varför 😉 utan bara göra vad mina känslor och framför allt hjärta säger åt mig att göra. Jag ser mig själv som optimistisk och fri så ibland går det kanske sjukt fort! Men man ska aldrig vara rädd för känslor heller för då kan det leda till att man aldrig låter sig känna eller göra sådant som känns rätt. Men här tror jag att avståndet är något bra så jag hinner få ordning på mitt liv och vart jag vill och vad jag vill ha i livet helt klart först. Jag måste verkligen frigöra mig från hus och Erik! Annars blir inte det vi har på riktigt någon gång! 


Hmm börjar bli sjukt trött här alltså :p Hahhaa och Alva kan inte slappna av så får väl försöka hålla mig vaken :/ i några timmar till iaf 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s