Första stoppet Tidaholm <3

Ja morgonen var ganska jobbig eller jag lyssnade på musik och var ganska taggad försökte sova men när båda hundarna försökte att sitta på stolarna slutade det med att vi satt alla tre på tvp stolar dvs jag i mitten av de båda stolarna 🙂 bortskämda hundar alltså ❤

 Utsikten var så fin 🙂 jag som hatar vinter men älskar vinterlandskap 🙂

Linus och Johanna hämtade upp mig på stationen i Skövde och skjutsade mig till mamma där det blev frukost och semlor sedan en tupplur innan mat 🙂 ​ och Linnea fick feeling att sumpa pepparkaka huset XD 

 Men nu bär det av till Sandra en sväng med ett stopp på affären för att fixa dricka och få igång kroppen igen 🙂 alltid lika roligt at vara jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s