Kan inte sova!!!

Sjukt bra musik i öronen och oron för att komma hem håller mig nu vaken. Hundarna sover ❤ 

Mina bebisar ❤ ni är mitt allt och jag älskar er så mycket även om det komplicerar en del saker i mitt liv som att man aldrig kan få en sovmorgon att man har svårt att gå och komma som man vill hemma 🙂 men det är verkligen så värt det ❤ ni är bäst ❤ älskar er så mycket mammagrisarna ❤ och självklart så. Vaknade nu Alva till… suck älskar dig men du är nyfiken i en strut på en av tågets sötaste resenärer ❤

Låten ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s