Nu är vi hemma om några timmar :)

Jag som fortfarande Inte kan sova och som är fast på tåg utan att kunna prata med någon för alla är så tråkiga och sover …. sjukt dålig stil när jag behöver någon som underhåller mig! 😉 Hahahaha Ne det ät faktiskt ganska skönt att vara här och bara tänka och fundera på allt man varit med om de senare veckorna och hur mycket man verkligen behövde det! ❤ mr du vet vem du är och du har gjort mitt liv till något bra igen inte bara strul ❤ 

Hoppas att jag kan sova en sväng nu för sjukt många ahrbgått av och med bara 1 stopp kvar innan jag ska av så tror jag chansen att någon ska sitta på den platsen är minimal 🙂 men nästa stopp är 9.00 så nu blir det sova en sväng 🙂 
Jag känner mig sjukt lycklig även om jag är påväg hem till kaos, krig och katastrof så finns det en ”silver lining” och det är du ❤ och hundarna och är så glad att det funkar så bra med oss 4 🙂 Hahaha mycket kärlek såhär en sömnlös natt 🙂 hur fan ska jag palla att köra bilen hem sedan XD Hahaha katastrof… Jaja jag får prata med mr helt enkelt så att jag håller mig vaken :p 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s