Godmorgon <3

Allt känns så jvl bra just nu trotts att jag har sömnbrist och ska flytta och allt så mår jag så sjukt bra ❤ min älskade mr gör mig så lycklig och idag är jag ute ur huset och har en en ny lägenhet på g 🙂 det känns fanatastiskt och helt underbart 🙂 Jag är bara så lycklig just nu ❤ allt faller på plats hoppas bara att det för det med övertalningen av huset med 🙂 ska ringa banken och lite så idag 🙂 men nu ska jag packa ner sängen 🙂 känns spännande 🙂 roligt och förväntansfullt att packa ner sitt liv 🙂 kommer sakna huset och så men vad gör det 🙂 jag är hellre lycklig och bor på ett nytt ställe 🙂 ska ringa och se om man kan öka sitt förråds yta med utan att det blir allt för krångligt 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s