Hej på er :) fredag äntligen :)

Asså i 3 veckors tid så har jag kommit upp kl 5 helt utan problem men i huset nu så kommer jag inte upp förrän 06 vilket gör det stressigt på morgonen 🙂 men hann duscha och göra allt ändå bara inte packa upp och iordning det sista 🙂 men det är ju helg nu så hinner nog med det också 🙂 

Tänker ta lite bilder på mitt hus idag så ni får se hur jag bor 🙂 får kanske försöka åka till någon så jag kan jobba med bloggen också 🙂 ev till mamma men vet inte orkar typ inte :/ men vi går väl se 😉 

Nu idag har jag haft syslöjd med åk 8 och nu teknik med åk 9 🙂 Sammys äventyr för att kunna prata om hur det fungerar I haven och hur människan skräpar ner mm 🙂 kommer bli en rolig diskussion nästa vecka tror jag 🙂 

Det känns sjukt jobbigt att vara själv i helgen vill vara med min älskling ❤ saknar dig så ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s