Godmorgon :) lördag äntligen :)

Trodde jag skulle bloggat igår på kvällen men det kom lite annat mellan som vanligt 😉 jag var hos Linda, Christer och baren och hade fredags mys 🙂 så sjukt mysigt 🙂 och jag började att virka och blev helt såld igen 🙂 så konstigt för verkligen inte haft ro till det på flera veckor/månader jag har inte kommit ner i varv :/ men sedan träffade jag Mr han har fått ner mig på jorden jag ser en framtid och ett hopp på livet igen ❤ jag känner mig inte längre så vilsen :/ jag känner mig lyckligare än någonsin och vill bara att den här tiden ska gå fort ❤ 


Och jag hämtade det sista (hoppas och tror jag) från Erik eller ja det står en super stor blomma kvar vet ej vad jag ska göra med den och mitt piano är kvar och det vill jag verkligen ha så det tänker jag Att man får försöka lösa i nästa vecka antingen om man ber pappa snällt eller om man löser med någon flytt firma 🙂 det är ju inte så långa sträckor det ska! Tycker jag inte så vi ska se vad jag kan lyckas att lösa 🙂

Igår när vi kom hem fixade jag mig en eld 😉 asså är sjukt duktigt på detta med att elda just nu 🙂 måste dock upp och fixa ännu en nu 🙂 asså jag trivs verkligen bra att bo här 🙂 älskar det 🙂 detta är min nya frihet och trygghet 🙂 bäst är det 🙂 sedan vill ju mitt hjärta någon helt annan stans men måste göra klart här först :/ och det känns jobbigt :/ men det löser sig 🙂 mr finns kvar och känslorna kommer alltid att vara dem samma ❤ jag är övertygad att detta är rätt ❤ lite bilder från huset 🙂 och det känns så bra Alva och yra trivs dem leker med leksaker och Alva förstör dem med XD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s