Söndag :) 

Har precis varit inne hos mina hyresvärdar och dushat lite och fått mig lite mat ❤ indisk kyckling gryta super god ❤ och nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra nu när jag packat upp allt 🙂  

Jag känner mig sjukt nöjd över att jag inte har något kvar att packa upp men känner mig lite sjuk idag så blir nog bara sängen och springa ut med hundarna sen 🙂 kanske en kopp te om en stund 🙂 
Igår kväll var jag på friend dejt med Robin mitt samvete 😉 som vanligt så tjafsar vi om varandras liv vi är så olika så det är helt sanslöst men har sjukt roliga diskussioner 😉 älskar honom ❤ han är bara en av världens bästa vänner 😉 självklart hade han kommentarer om min stora kärlek men jag tar till mig dem och gör ändå som jag vill 🙂


Natten var helt underbar jag och mr pratade långt in på morgonen om saker vi vill och är oroliga för av olika anledningar och vi har lärt oss sjukt mycket om varandra i natt 🙂 så trotts att vi kanske behövt sova mer och vila så är jag så sjukt glad att jag inte gjorde det<3 älskar han så mycket ❤ vill inget hellre än att våra drömmar om ett liv tillsammans snart ska gå i uppfyllelse, men vad dessa drömmar är det är en hemlighet tills vidare 😉 


Alva och yra trivs i huset så det är ju super bra 🙂 så lycklig över det ❤ och dem trivs med mr super bra med och mr trivs med dem ❤ allt känns bara så rätt ❤ hoppas bara att det löser sig med huset nu med så kommer allt bli så mycket lättare ❤

Ne men ska väl vila en sväng nu för känner mig inte helt frisk :/ hoppas det går över snart 🙂 hoppas ni får en bra dag 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s