Inget blir som man tänkt sig!

Idag tänkte jag ha en lung dag hemma efter jobbet men så fel jag hade. På väg hem så ringde Eriks föräldrar och det blev en diskussion som bekräftade mina värsta farhågor kring huset!! Som tur var ringde bästa Christer och Linda hem mig så fick åka dit ära lite mat och ungås med barnen en stund 🙂 så skönt när allt är katastrof ! 

Så jag och novali spenderade kvällen med te och bamse memory 🙂 så sjukt roligt även om hon lyckades att vinna över mig 😉 var iof i helt andra tankar men väl hemma så fick hundarna mat och jag fick formulerat ett brev till advokaten om hur vi har gått till väga lite penga uppställningar mm så ska maila det i morgon måste kolla två saker först och sedan ringer jag henne på Em imorgon för att se hur vi kan lösa det 🙂 

Mr Right och jag har pratat i timmar som vanligt och saknar honom enormt mycket och blir sjukt ledsen när det är dags att gå att sova :/ men snart blir det bättre ❤ ska bli så skönt att ses snart 🙂 Ne nu blir det att läsa lite innan det är dags att sova ❤ sov gott 🙂 

Gråta lite till vingklippt ängel innan man lägger sig efter katastrof dag är inte så fel faktiskt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s