Vilken dag :)

Så jvl kaos dag min telefon har ringt hela dagen, eftersom att jag blev sen i morse, min hyresvärd lyckades att stanna med bilen på infarten till huset så vi kom inte ut någon av oss så assistans fick ringas och efter en stund kom bärgningsbil till undsättning men det var knappt att det lyckades alltså XD jag satt och hoppades på att slippa jobbet då jag var super trött och har jätte ont i kroppen idag :/ 

Men som tur är hann vi till lektion nummer 2 🙂 klädsömnad med pk 9 och jag satte upp mitt mini kontor där 😉 

Lekte med kameran på vägen hem för att ta ut hundarna på lunchen 🙂 dock hade jag ingen mat hemma så det blev nutrilett lunch 🙂 

Har också fått ordning på en teknik uppgift som eleverna ska göra nästa vecka 🙂 för att starta upp projektet med att bygga hus 🙂 ska bli så kul ska sitta och jobba mer med det i Eftermiddag 🙂 känns super 🙂 

Nu ska jag bara få iordning på informationen till min advokat så att det sista steget för att huset ska komma bort min ägo och jag och älsklingen äntligen kan sluta smyga med allt ❤ känns så himla bra ❤ snart är det klart och snart så ses jag och älsklingen igen med och det känns så himla bra ❤ 
Men nu ska jag ha lektion 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s