Såå trött <3

Alltid lika härligt att vara kär och lära känna någon men det är också helt hemskt att bryta diskussionen för att sova 😉 vet inte hur många gånger igår vi sa att vi skulle gå och lägga oss tidigt men klockan var en bit över 01 när jag lyckades somna eftersom vi fastnade i en diskussion om livet ❤ älskar det men börjar bli smått jobbigt att sova lite tur det snart är helg ❤ 

Alva hon sov iaf som en stock XD

Vakande upp och mår fortfarande inte bra i kroppen, tvingade mig upp för att ta hundarna och sov sedan till nästa promenad igen och tvingade iväg mig till jobbet ❤ har skickat massa papper till advokaten så ska nu bra ringa en massa samtal så är dagen på riktigt igång sedan ❤

Mina orkidéer har klarat flytten och det smått kallare klimatet 🙂 nu är det snart massa underbara blommor i fönstret på min stuga ❤ 

Mamma taggade upp mig i morse med den här texten ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s