På skolan :)

Som vanligt så pratade jag och mr alldeles för länge igår ❤ vi är verkligen sämst på att lägga på telefonen :p det är verkligen så jobbigt att bo så långt ifrån varandra :/ men snart blir det bättre måste bara pressa mig lite till och ha tålamod! Det suger jag ju på men iaf 🙂 somnade strax innan 01 i natt ❤ och det tog en kvart med telefon samtal för att väcka mr men hade inte velat ha det annorlunda ❤

Och ett lyckans besked var idag med så nu släpper en del oroligheter 🙂 äntligen 🙂 iof hade vi löst det tillsammans men den tiden kommer 🙂 först ska huset lösa sig och sedan ska vårt liv pusslas ihop till det mest underbara som man kan ha ❤ hjärtat hag längtar så efter att det ska på riktigt ❤

Men nu är jag på skolan 🙂 har gjort nallar med åk 8 🙂 har sista lektionen med Sammys äventyr 🙂 så blir det lite annat nästa vecka 🙂 ska planera massa i helgen 🙂 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s