Lördag :)

idag har jag försökt komma till ro ❤ går sådär hittar på allt annat än det jag borde och måste göra 😛 hahahaha jag suger 😛 men nu planerar jag att börja träna och ramlade in på lite tränings kläder

gina-1

gina-2

gina-3

laredute-1

laredute-2

laredute-3

 

Jag måste verkligen komma igång med träningen igen det är sjukt tungt att både ta sig upp och att göra vardags sysslor men mycket beror nog på att jag inte tränar. jag vet att det kommer göra så sjukt mycket ondare när man tränar i början men vet också att min kropp behöver det 🙂 så det är nästa veckas utmaning utöver jobb och huset.

hoppas ni alla har en bra kväll 🙂 nu blir det gladiatorerna för mig iaf ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s