Hatade måndag!

Allt som rimligen kan gå fel har gått fel, både på jobb och i allt kaos med Erik mm! Jag är så jvl trött på den här skiten! Vill inte och orkar inte mer! Så sjukt trött på att en viss idiot fortfarande kan förstöra så mycket men tror det löser sig iaf 🙂 det känns lättare men är fortfarande sjukt irriterad! 

Är sjukt orolig för att jag ska krascha på riktigt när allt detta är över då det inte finns något kvar men jag hoppas att jag även klarar mig ur det! Jag är starkare än vad jag tror och driftig som få jag får det jag vill ha och är inte ens lite rädd attjobba för det och se till att det sker! Och det finns en mening med att jag ännu inte har barn och allt jag drömt om jag har inte sett till rätt personer men nu känns det mer rätt än någonsin ❤ 

Och tur att jag har hundarna utan dem vet jag inte vad jag hade gjort alltså och inte utan me heller ❤ allt känns så rätt ❤ och det är skönt att man har någon brevid sig när man går igenom allt detta tunga ❤ någon som bara är på Min sida ❤ känner mig så mycket starkare ❤ älskar både mr och hundarna så otroligt mycket längtar tills allt blir officiellt och att jobbigt ligger bakom mig och allt som kommer att bli så fantastiskt bra ligger framför mig och oss ❤ Min dröm känns närmare än någonsin ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s