Upp och ner!

Bloggade inte igår för jag kom mig inte för att göra det allt var struligt och var sjukt orolig för mötet med advokaten i Em :/ som tur är står mr vid mig i alla lägen det är så skönt ❤ men fick en dipp igår kväll med och han är fortfarande kvar är så sjukt orolig för mötet i Em och det slår ut mycket av det som är bra och jag tar till mig allt negativt och det är inte bra! Kom fram till att jag nog behöver bryta ihop snart för att kunna gå vidare men det ska ske efter mötet idag tror jag 😉

Lite bilder från igår städade på mitt skrivbord på arbetsplatsen och sedan så var jag och hundarna i skogen på lunchen 🙂 

Idag ska jag jobba klart på möte och sedan hem och släppa ut alla känslorna Hahaha jvl vilken Nice kväll ❤ tur mr finns för mig i alla lägen ❤❤❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s