Hade en underbar planerad lördag… vad hände?!?

Lördagsmorgonen började bra fick sovit en bra stund och det behövde jag verkligen 🙂 hundarna var nöjda och allt 🙂 men lyckan var idag kortvarig! Har varit såhär rädd en gång innan och det var när yra försvann spårlöst i 6 timmar när hon var liten ute hos pappa… denna gång var det Alvas tur att ha ett försvinnande dock bara i 2 timmar men jag var så rädd, orolig och jag trodde aldrig jag skulle få se henne igen…

Det började med att jag tog ut dem och trotts att min kropp var stel och jag hade ont så kände jag att jag hade energi och det var fint väder och inte för kallt! Så tänkte att vi tar oss en runda i skogen innan jag går in och sätter mig och fixar inför babyshowern och så 🙂 sllt frid och fröjd jag tar kort på hundarna 🙂 dem är supernöjda 🙂 springer och leker mm 🙂  

Det var så mysigt. Och vi tar oss djupare in i skogen vi hittar en gammal väg 🙂 Alva hon är en äventyrare och gillar att upptäcka och spåra hon är över allt jag och yra tar det allt lite lugnare 🙂 plötsligt hör vi Alva skrika så hjärtskärande har jag aldrig hört henne skrika.  Yra reagerar direkt fäller öronen bak och springer mot där vi hör ljudet! Jag springer efter men då blir det helt tyst! Jag ropar ringer mr gör allt för att fokusera på att inte börja gråta att inte ge upp. Efter råd från mr jag känner själv att jag inte kan tänka klart! Lägger ut min halsduk där vi sist såg henne. För att hon ska få något som luktar mig 🙂 jag vågar inte med yra mer! Jag måste få hem henne, och jag måste få i mog något! Vi går tillbaka mot stugan ropar och ropar helt tyst! Träffar hyresvärdens barn och vi lämnar yra och går in i skogen igen! Inget! Vi går tillbaka till stugan igen, jag slänger upp en efterlysning på fb och tar sedan bilen och åker sakta längs vägen och ropar ut genom fönstret dottern stannar kvar på tomten! Här börjar min panik komma! Jag hittar henne inte! Jag får bilder av att hon ligger i skogen död! Att jag inte kommer hitta henne alls! Mr försöker att se det positivt. Tove ringer, Magnus ringer all ringer och jag orkar knappt prata! En del av mitt hjärta saknas :/ får vända bilen ser inget eller hör inget från henne! Kommer tillbaka till hyresvärdens hus nu gråter jag! Jag har förlorat hoppet. (Gråter nu när jag åter upplever det) jag hat sån panik tror inte jag kommer se henne igen! Hyresvärdens dotter har informerat läget och dem är Redo att släppa allt och gå med mig i skogen. Hämtar yra igen och vi tar en promenad i skogen ropar på olika håll! 1 timme är vi ute och går runt! Dottern och en kompis går till alla grannar och jag Snapar med elever som är i området och ber om hjälp hyresvärden ringer alla! Ingen har Seth eller hört något! Jag ger upp hoppet mitt enda hopp nu är att komma hem till Alvas pass! Måste ringa polisen och be dem efterlysa! Jag lämnar yra i stugan hämtar passet och nykeln till hyresvärden en av mina elever kommer och min hyresvärd ska in och göra te och få i mig något att äta. När jag är i stugan står dem andra på gräsmattan! När jag kommer ut från stugan så har Alva hittat dem! Hon ligger utslagen på gräsmattan och jag kan inte förstå att hon är hemma! Jag fattar det inte jag skulle ju efterlysa henne. Hon var blöt och kall och hade väl åkt ner i något vatten!

Jag tog med henne till stugan hämtade hundarnas schampo och balsam och handdukar! In i hyresvärdens hus och duschade henne! Tog bort inlägg på fb och uppdaterade att hon var hemma med en ny status! In i stugan ringde mr och masserade och klappade Alva! Fick efter det ringa veterinären håll henne under uppsikt nu några timmar och ingen aktivitet vi vet inte om hon sprungit eller gömt sig! Så mys i sängen och där somnade vi båda vaknade upp alldeles för sent :/ ingen babyshower och Alva var super stel så hon fick en tablett av yras medicin 🙂 och där efter fick jag hjälp med ved och vatten och fastnade inne på mat hos min hyresvärd och ett glas vin 🙂 och nu ligger jag i sängen med Alva som drömmer 🙂


Asså lättnaden kom inte förrän vi vaknat efter vår Em sömn! Då fattade jag att hon kommit tillbaka och jag slappnade av och kände mig helt tom typ och ledsen ! Sjukt hemsk dag! Och min kropp ballade ur blev yr mm men fick iaf tvättat idag så det var sjukt skönt 🙂 

Asså nog att jag ibland blir arg på dem men mina hundar är mina barn! Dem är en så stor del av mitt liv och ger mig så mycket! ❤ vill aldrig gå igenom detta igen! och mr var helt fantastiks idag och ställde upp och var även han orolig ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s