Chocken har lagt sig :)

Blev en hemmakväll bara igår ❤ så skönt hade inte huvudet riktigt på plats alltså efter allt som hänt både igår och innan här i höst mm! Jag blev helt matt orkade inte ta mog för något! 

Mr han gör iaf allt så mycket bättre ❤ det känns så skönt ❤ även om det igår var lite för mycket alkohol inblandat i ekvationen 😉 Hahaha slutade med att vi satt pratades i telefon typ en timme eftersom det enda svaret jag fick var ”jag älskar dig”, så jag ringde honom 😉 lika bra det 🙂

Alva ligger i tryggt förvar här i stugan brevid mig i sängen 🙂 har varit så orolig ❤ usch knappt att jag vill tänka på det för jag får en klump i magen :/ ska väl in och duscha strax och fixa lite tvätt 🙂 sen får vi se vart dagen leder mig 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s