Godmorgon Onsdag :)

Ja igår blev det inget bloggat för det var lite för mycket att göra och jag kände mig ganska bortkopplad från vad jag skulle skriva mm. Jag var hos läkaren och allt krånglade… men tillslut fick jag väl hjälp, infektioner i kroppen, så fick antibiotika utskrivet! Hoppas att jag kan bli frisk! För känner mig inte speciellt kry! Så hoppas att jag blir frisk….

Måste kolla med Linus om det är okey att jag  kommer fast jag är krasslig för att möta och krama på luie ❤

Här kommer lite bilder från igår 🙂

Hundarna var slappisat igår morse 🙂


Hundarna skulle bråka/mysa igår på morgonen 😉 

Lite selfies 😉 


Fruktansvärt fint var det ute igår ❤ älskar att ta kort på naturen ❤ men kameran i telefonen återger inte super bra alltså :/ 

Kom fram till igår att jag vill köpa mig en bra systemkamera så att jag kan börja fota mer och få bättre kort 🙂 för det är ju inte alltid superlätt att få bra bilder med telefonen:) 

Det var ju lite från igår 🙂 idag blir det Lungt 🙂 jag känner mig ganska trött och seg just nu så blir att slappa i Em 🙂 men idag har jag två teknik lektioner så vi ska starta upp och grejja med att bygga hus 🙂 idag ska dem få en liten uppgift med hur dem ska tänka när dem bygger sitt eget hus här om 2 veckor 🙂 på syslöjden lektionen så kommer vi att fortsätta jobba bara 🙂 måste komma in lite tidigare till jobbet idag för att kunna förbereda med lite utskrifter 🙂 Ska bara fundera kring om den första uppgiften här med att vika och visa ett hus är en bra grupp uppgift eller om den ska vara enskild 🙂 kanske grupp så behövs inte så många 🙂 vi kör på grupp 🙂 

Men nu ska jag och hundarna ligga några minuter i sängen till 🙂 dem har fått mat och väntar nu på att vi ska gå ut men det blir ju inte förrän senare eftersom det ska vilas först medans jag fixar mig och för deras magars skull 🙂 speciellt yra så att det inte finns risk för tarmvred! 

Hoppas ni alla får en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s