Produktiv dag :)

Jag har ringt advokaten för att fråga lite om hur upplägget för nästa veckas möte är! Om det är kontrakt eller något eller bara ett förslag! Det var bara ett förslag som ska presenteras så då vet jag det. Detta innebar ju att huset inte blir klart innan vecka 7 då tänken var att allt skulle bli officiellt mellan mig och mr! Så då fick jag smått panik att min tidsplan typ sprack! Så kände mig maktlös där ett tag men så tog jag tag i problemet från en annan synvinkel och berättade för Erik och sa helt enkelt som det var! Och inget konstigt med det han önskade mig lycka till typ 🙂 kändes så skönt! 

Jag började gråta av lättnad! Så skönt nu behöver jag bara komma upp till mr så blir det fantastikt sen 🙂 offentligt när vi äntligen är tillsammans igen 🙂

Skoldagen har gått bra 🙂 eleverna har jobbat super mycket och jag har jobbat ikapp en del med elevgrejjer och annat 🙂 sjukt roligt 🙂 Sen var det dags för möte som jag självklart hade missförstått men jag och min tekink vikarien drog till cafét och tog oss en fika och gjorde uppgifterna för åk 8 🙂 

Mina elever som dyrt och heligt lovade att städa efter sig 🙂 Hahaha konstigt städat tycker jag 🙂 

Sen i kväll så kom Linda över till stugan och sedan drog vi över till Edet och gick med hundarna 🙂 super mys men nu hem 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s