Godmorgon :)

Idag är det torsdagar och jag känner mig nöjd över att jag klarat hela veckan i skolan trotts allt strul med min kropp. Kvällen igår var katastrof hade så ont :/ vet inte vad jag ska göra allt bara ömmar och gör så fruktansvärt ont. Jag har lyckats att bli mer förkyld och hostar mm. Hoppas att det känns bättre i morgon annars får jag ringa Linus och Johanna och se om det är okey att jag träffar bebisen  Louie. Annars är det nog bra att vara hemma och kurera sig kan jag tänka mig just nu! För känner mig allt annat är frisk och kry :/ 

Och jag har lyckats att lägga bort/fjanta bort 2 uppgifter till mina elever som tanken var att jag skulle sy/göra klart och hjälpa till med tills idag kl 08.10 men jag vet inte vart jag lade dem igår för dem är inte här i stugan och inte i väskan så jag vet inte vart mitt huvud var igår när jag lade in dem eller om det är så att dem är i bilen kanske kvarglömda där 🙂 asså jag vet inte pratade mr mr igår när jag kom hem så kanske la dem på något konstigt ställe XD  

Men tror dem kommer fram 🙂 snart så kan jag ringa mr och väcka honom 🙂 och vila en stund innan det är dags att duscha och ta ur hundarna igen och ta sig till jobbet 🙂 slutar 15 idag så det är ingen lång dag ❤ 

Hoppas ni får en bra dag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s