Fredag idag :)

Det är ingen god morgon för mig även om det egentligen bara är ett uttryck för hövlighet att säga godmorgon.

Jag önskar iaf er en godmorgon 🙂 och att ni inte ligger halvt utslagna i sängen :/ och jag är ju envis som få och tycker ju inte direkt värt att vara hemma en fredag från jobbet! Så jag lär ju gå idag än då har inte så många lektioner så det ska nog gå bra oavsett 🙂 men tanken att åka till Tidaholm i helgen är som bortblåst. Jag mår inte alls bra och känner mig inte tillräckligt kry för att köra bilen ens :/ och min kropp behöver vila i helgen sjukt tråkigt men kan ju inte hälsa på Louie när jag mår så här så inspirationen till att åka är borta.

Så helgen blir en helg i ensamhet här i stugan och försöka kurera sig på bästa sätt ❤ blir bäst så tror jag 🙂 synd att inte ha wi-fi men åker inte dit och mår dåligt bara för att få wi-fi har inte ens packat så blir att stanna i stugan!


Igår så hade jag en tung dag inte med jobbet men med kroppen som inte mår bra :/ men efter jobbet handlade jag och sedan smet jagoch  hundarna till Linda Christer och barnen på lite mat och fika 🙂 novali somnade när hon skulle äta i mitt knä 😉 så mysigt 🙂 och där efter så var det hem till stugan och prata med mr i telefonen halva natten ❤

Vilket fick konsekvenser idag då det tog 40 minuter att försöka ringa och väcka honom ❤ älskar honom men känner mig sjukt maktlös när jag säger att jag ska hjälpa han upp och så går det inte 😞❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s