Asså jag dör snart…

Inte på ett dåligt sätt visst det är kanske lite över dramatiskt men det känns så ❤ jag håller på att tappa det 😉 fan vad jag längtar fan vad jag vill att helgen ska ta slut. Måste sluta svära men det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva vad jag känner för dig hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag faktiskt älskar dig ❤

Men nu är det 5 dagar kvar!

5 dagar tills jag kan ligga och titta in i dina vackra ögon,

5 dagar tills jag kan få hålla din hand,

5 dagar tills jag och Alva ligger brevid dig i sängen och somnar på din arm,

5 dagar tills du och yra snarkar ikapp ❤,

5 dagar tills jag kan slappna av ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s