Lördag :)

Jag mår bättre i kroppen men förkylningen är värre och jag vet ju att den kommer inte släppa förrän det blir varmare ute 😔❤ men men sånt är livet känns sjukt skönt att det inte känns värre isf i kroppen 🙂 men samtidigt så brukar jag må bra innan jag rör på mig 😉 

Jag och mr pratade igår kväll länge om massa olika saker som skett på dagen bl.a. En föreläsning som jag varit på med mina åk 9 som handlade om civilkurage 🙂 ämnet super bra men eleverna super omottagliga det var ett ganska tungt ämne och han berättade livsöden  om ex:

Malala 

Sophie Scholl 

Witold Pilecki

Voltair

Amy Goodman

Wesley Autrey


Hundarna låg och sov under hela samtalet typ 😉 Alva låg och höll min arm super länge för att jag skulle klia mera ❤ älskar dem här hundarna ❤ 

Vad ska jag göra idag 🙂 jo jag tänker att jag ska sy och pyssla lite 🙂 och jag behöver städa och diska så det blir att grejja här i stugan idag 🙂 känns skönt tänker att jag i morgon tar bilen till Trollhättan och hämtar saker som ska vara med upp till mr och saker som ska dit vi byter lite platta en stund 😉

Men nu blir det att slappa någon timme till först 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s