Fått lite energi :)

Vaknade upp i morse kände mig som en zombie alla tankar bara for runt och jag förstod inte riktigt hur jag skulle kunna ta mig upp! Men små steg och att mellan landa i sängen och att hyresvärdens barn och kompis kom in med ved och hämtade vatten till mig gav mig ännu mer energi och vips hade jag gjort disken 🙂 Lagat mat 🙂 fixat mig ugnspannaka som jag och barnen åt 🙂 och så lagade jag och barnen muffins 🙂 choklad och vaniljmuffins 🙂 sen diskade jag också efter maten och ska nu städa lite i stugan innan jag går in med lite muffins för att fika med min hyresvärd behöver duscha med 🙂

Och badrummet är rent och fint 🙂 är super nöjd över hur mycket energi jag fått ❤ nu ska jag slänga på mig lite bättre kläder och försöka ta ut hundarna en sväng 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s