Känner mig inte bra :/

Sen igår morse efter att hundarna fått mat och jag somnat om har jag inte mått bra i kroppen känner min trött och sliten och vill egentligen inte göra något. Jag blir lite rädd för mig själv och jag vet att det beror på veckan som kommer det är så mycket som ska ske ❤ jag får lite lätt panik, för jag har inte så stor kontroll över något som sker i veckan med möte och så :/ det känns jobbigt men mr försökte att stötta det nådde fram halvvägs ungefär och jag flydde in i boken vingklippt ängel och läste klart nästan hela boken igår ska lösa klar de sista 20 sidorna idag 🙂 så hoppas jag att jag kan gråta utifrån den idag igen så att jag kan få bort all oro son tynger mig ❤

I går Em kom min hyresvärd och var orolig för att jag inte synts till, jag var ju i sängen till väldigt sent. Detta resulterade i att dagen slutade med att jag satt hos henne några timmar fick mat mm och vi snackade om allt 🙂 vi bokade in oss på en tjejkväll 🙂 sen blev jag lite krasslig igen gick in och gav hundarna mat och sedan lade jag mig igen för att läsa en stund tills mr hade tid att ringa 🙂

Samtalet med mr igår kväll/natt blev även det väldigt tungt och jag hade egentligen inte ork med allt men jag försökte! 🙂 jag vill inte att mina dippar ska komma i vägen för vår öppenhet kring våra liv och tankar kring framtiden mm. Så även om det var tungt så fullföljde jag det och är stolt över det 🙂 jag har många spöken som kan poppa upp ibland från det förflutna men igår lät jag inte mig själv tappa kontrollen och genomförde det tunga trotts att det var tungt ❤ och det ser jag som en vinst ❤
Så idag är dippen inte alls lika djup och jag ska försök jobba idag och få några måsten bort som tvätt och jobb och lite annat ❤ jag måste få ordning på allt 🙂  det ät slutspurten nu på mycket jag ska bara orka igenom  allt som nu ska ske 🙂 tur jag har mr vid min sida ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s