Godkväll :)

Idag så var det en bra dag 🙂 jag fick packat en del inför resan och sen fick jag mat hos min hyresvärd 🙂 lektionerna gick bra jag fick åkt till röntgen och lyckades att komma tillbaka mötet på skolan som jag trodde jag skulle missa vilket var skönt 🙂 och sedan hämtade jag ut ett paket 🙂 grejjer till Julias babymobil som jag nu kan ta och sy imorgon då 🙂 så underbart 🙂 det var en verkligt bra dag idag 🙂 

Nu ska jag prata klart med hjärtat mitt och sedan gå och sova 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s