Godmorgon ;)

Idag har jag bara 2 lektioner 🙂 och så ska jag jobba med tekniken med en vikarie 🙂 vi ska skriva ut prov och de case vi gjorde förra veckan 🙂 dessutom så är tanken att vi ska rätta massa teknikuppgifter som inte rättats ännu 🙂 så det hoppas vi blir bra 🙂 sen har jag åk 8 i slöjd och elevens val åk 9 idag ska vi prata marknadsföring och hur man startat upp ett företag 🙂 eller om vi ser en film vi får se lite vad jag lyckas med 🙂 egentligen så är ju tanken att jag skulle planerat detta i helgen men helgen var tung så där blev det inte så mycket planerat 🙂 

Jag kommer också sätta omdömen idag på alla elever som har slöjd 🙂 åk 8 teknik behöver vi vänta lite med omdömena tills provet är gjort och rättat 🙂 

Sen efter det så skulle jag haft möte med skolsköterskan så det måste jag ta ut grejjer till innan jag börjar idag och ge min mentorskollega 🙂 så att jag får tiden till att åka och röntga mina höfter 🙂 så att det också blir gjort 🙂 
Sen har jag som vanligt lite samtal att ringa och massa att planera 🙂 och ikväll blir det att börja packa inför resan 🙂 så sjukt underbart 🙂 längtar ihjäl mig snart alltså ❤❤❤

Hoppas att ni får en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s