Godmorgon :)

Då jag råkade somna sent för att jag lyssnade på musik är jag idag katastrof trött 🙂 har bestämt mig för att försöka sluta svära så mycket son jag gör 🙂 jag är lycklig och glad och snart är vi tillsammans 🙂 jag borde gå in och dusha men just nu är jag fast under täcket i värmen 🙂 vill sova tills det är dags att åka till dig 🙂 mitt beslut att lyssna på musik tills jag däckade var kanske inte det mest genomtänkta beslutet men iaf 🙂 

Men jag är lika glad för det för igår kom vi fram till vår låt ❤ så sjukt mys ❤ hemligt så länge men den är vår ❤ 

Idag ska jag hjälpa till lite i Min klass på morgonen och så ska jag ha lite syslöjd 🙂 3 lektioner 🙂 två innan lunch och en efter och sen ska jag upp och hjälpa min klass på matte lektionen 🙂 jag är as taggad och det var längesen som jag var med på alla lektioner som jag är resurs i så det ska ändå bli roligt idag och försöka orka med hela dagen och sitta och planera slöjden där på Em 🙂 tanken är väl också att jag ska göra lite nyttigheter inför framtiden med 🙂  ❤

Asså jag är så lycklig idag 🙂 ingen kommer kunna ta det ifrån mig ❤ från den inte helt botten men ändå ganska långt ner sol jag var i lördags har jag lyckats att ta mig upp högt och känner mig knappt stressad över allt som far omkring i mitt huvud just nu så är kärleken så överhängande att jag inte ens hör tankarna ❤

Hoppas ni alla får en bra dag 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s