Dags att sova för idag ❤

Idag tog vi en lugn dag 🙂 vi har inte gjort så mycket 🙂 men har varit ute med hundarna 🙂 och lekt med dem i slasket som nu hittat sig hit upp :/ så hundarna är super smutsiga nu så fort man kommer in :/ verkligen mitt favorit väder 🔫 suck alltså! Man kan inte bestämma över vädret men slask är verkligen så sjukt tråkigt bara :/ men men i övrigt så har det varit en super bra dag 🙂 mycket vilande vilket min kropp behövde 🙂 och vi har lyxat till det med både glass efter frukost och middag och en lyxshake på Em så mitt glass behov är stillat 😉 Hahaha och ja jag har ett sjukt stort glass och choklad beroende som måste underhållas dagligen 😉 

Sedan lagade jag mat 🙂 bacon lindad kyckling med ris och sallad och en sås på bacon, lök, purjolök och champinjoner 🙂 så lyxmat såhär en måndag 🙂 (vet att kortet inte blev super bra men det blev super gott 😌) 

Men nu är det dags att sova jag mår inte bra i kroppen och känner mig yr och illamående trotts allt vilande :/

Nu säger vi godnatt härifrån norr 🙂 jag och Alva kryper ner under täcket och så ses vi imorgon ❤ alla hjärtans dag och vi har en del att fixa med 🙂 

Sov gott ❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s