Godmorgon 

Jag är sjukt trött idag och händerna vill inte alls vara med :/ suck det sticker i dem medans jag skriver :/ Jag undrar när jag ska känna att kroppen tar emot medicinen och det faktiskt hjälper :/

Idag har vi typ inget planerat 🙂 jag måste väl jobba lite och fixa lite med bloggen och så vila 🙂 vi måste åka och handla med 🙂 Men nu ska jag ta och sova igen 🙂 hundarna har varit ute och fått frukost 🙂 jag ligger under täcket nära min pojkvän 😍❤😍 så kan väl sova en sväng till nu tänker jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s