Godmorgon ❤

Idag är det alla hjärtans dag 😉 detta vet nog iof alla men det var länge sen som det kändes som något särskilt iaf för mig! Mina ex har ju inte direkt varit varken romantiska eller spontana eller mått speciellt bra för att göra något alls på denna dagen 🙂 så att få fira den här uppe i norr med mitt hjärta känns fantastiskt 🙂 vi ska ut och äta typ brunch och middag idag 🙂 så idag behöver jag bata fixa något mys tills ikväll 🙂 funderar på att slänga ihop en kladdkaka kanske 🙂 

Jag som älskar alla hjärtans dag och alltid brukar köpa presenter till både barn som jag umgås med och hundarna har detta år inte köpt något suck måste verkligen ändras på 🙂 jag tycker ju om att ge presenter och göra dem Glada på alla hjärtans 🙂 men nu får ni en bild som får räcka just nu 🙂

Vi ska väl strax försöka ta oss upp här men min älskade pojkvän ligget här och sover bakom mig med armarna runt mig så har inte jätte bråttom att gå upp ifrån sängen 😉 

Jag och mr träffades omkring där någon stabs vi har inte exakt koll på när vi först började prata någon av oss 🙂 men livet kom emellan avståndet var för långt när vi båda pluggade :/ så det tog lite drygt ca 10 år innan vi fick till en träff på riktigt 🙂 jag älskar honom och har nog alltid gjort det men det har kännts för långt bort innan vi sågs 🙂 nu känns allt så rätt och allt går som på räls och jag är så lycklig över att ha världens mest fantastiska pojkvän ❤ eller halvsambo eller vad man ska säga för när vi ses blir det ju sambo eftersom vi bor och allt ihop då ❤

Jag får skriva mer sen nu ska jag njuta av ännu en sovmorgon i Fredriks armar medans vi är tillsammans snart är det Dags för verkligheten än en gång 😔❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s