Mitt ❤

Vilken dag 🙂 är så lycklig och glad över att ha Fredrik i mitt liv ❤ vi skulle ju gått på stan i morse och gjort massa saker men då varken jag eller han är så bra på att planera tiden när vi är tillsammans så sov vi för länge och var för sega för att hinna med allt och han förkyld och jag hade ont i kroppen och börjar på att få en förkylning med så vi orkade inte upp för att äta frukost så det blev från sängen in i duschen iväg med hundarna för att leka med dem 🙂 hem byta om och vila (jag kunde knappt gå inne i affären, så jag sov typ en timme) gå på resturangen som älsklingen bokat 🙂 och det var så mysigt kom hem tog hundarna och gav dem mat sedan mys i soffan och så bakade jag en kladdkaka 🙂 

Nu är det film som gäller 🙂 sjukt romantiska suicide scuad 😉 


Jag älskar dig och hundarna otroligt mycket ❤ tack för en underbar alla hjärtans dag älsklingen ❤ du förgyller mitt liv ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s