Torsdag :)

Idag har vi haft en hemma dag och fixat i lägenheten och tvättat och haft sjukt kul 😉 haha kanske inte de mest roliga att göra men det behövdes göras 🙂 slutade med en omorganisering i hjärtats garderob Hahaha stackarn vet inte vad han gett sig in på 😉 min pedantiska hjärna är inte alltid så rolig att leva med 😉  

Där efter så var vi ute på Lite hemligheter 🙂 som gick fantastiskt bra och lite av framtiden känns säkrad men än är det en hemlighet 😉 vi får se när den kommer att synliggöras 🙂 än är det nytt så det får allt vara en hemlighet så länge 🙂 

Där efter kom vi hem tog hand om tvätten igen och åt lite innan vi hela familjen for till hjärtats pappa och blev bjudna på mat där 🙂 så underbart gott och trevligt 🙂

Men nu ligger jag däckad i sängen har super ont och mår illa :/ min kropp mår verkligen inte bra och vet inte hur man ska göra längre men ska ringa och be om röntgen svar i morgon och försöka få hjälp… det är ju inte så lätt alla gånger och man får hyfsat panik för att allt går långsamt och att det känns som om vårdcentralen inte inser problemet för att jag vill fortsätta jobba och leva, jag söker ju för stt få hjälp med livet och känns inte så logiskt att man ska behöva pausa sitt liv för att kunna få hjälp med det! Får ringa runt och skälla lite i morgon! Är så trött på detta och är sjukt trött i kroppen hela tiden! Är väldigt trött på att Vara sängliggande och inte orka saker :/ önskar jag kunde få hjälp med vad det är! Och inte bara bli slussad runt och sen vill jag att dem tar Mer prover för jag känner mig så trött och blir väldigt lätt illamående av smärtan :/ 
Idag har det varit sjukt dåligt med kort får ta mer i morgon 🙂 puss puss hoppas ni sover gott 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s