Vilken dag :)

Igår kändes allt bara grått och trist både ute och inne och rent psykiskt fick ett besked av doktorn som jag inte ville ha och fasaden släppte efter övertalning av både älsklingen, Julia och mamma så kom jag förbi det och fick gråtit mig till en tid idag på vårdcentralen 🙂 och var faktiskt hemma idag för att sova och vila 🙂
Så nu är det inte längre reumatism jag har längre utan ev Sjögrens syndrom. Inget som går att bota men då vet jag varför det är som det är! Får skriva om vad det är i morgon för Idag är jag lite disträ… 
http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Sjogrens-syndrom/

Lite fakta om det 🙂


Men en fika med Julia och tjejsnack fick mig på bättre humör tillsammans med nya mediciner och lite övertagande av saker från Julia så blev det en bra dag med 2 läkar besök väntar fortfarande på kuratorn ska ringa men det känns ljust igen 🙂

Grejjat lite med babynesten så känner mig sjukt nöjd 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s