Godmorgon :)

Vet inte om det är en ny grej utav tabletterna att vakna kl 4, känner mig fortfarande trött men har svårt att somna om för att jag har ont i kroppen :/ får se om det blir bättre till helgen 🙂 

Men vilken fantastiks tjejkväll det var igår 🙂 massa företag ställde upp och man fick binda sig en bukett dock sjukt mycket folk så blev inga super bra bilder och på några stationer kändes det onödigt att ta upp kameran för att ta kort :/ men det var fantastikst kul 🙂 träffade en hel del bekanta så det var ju lite kul 🙂 

Korten blev inte helt bra och ja som sagt det var mycket folk så jag slutade att ta kort 🙂 men det var smycken, blommor, inredning och mat och dryck men också manikyr mm 🙂 så det var verkligen en boost för min ork men Gud vad trött jag var sen 😔 jag var ute med hundarna i nästan två timmar innnan och sedan full fart i nästan 2 timmar på tjejkvkällen och med den nya medicinen är jag förhållande vis eller känner mig förhållande vis piggare men orken tar snabbt slut och jag blir skakig i kroppen men hoppas att det snart blir bättre 😄 

Idag ska jag på morgonen som strax ska börja för mig kan inte ligga i sängen mer snart 🙂 måste packa lite inför att jag ska åka till Tidaholm idag 🙂 ska försöka färga håret, träffa Linus och Johanna och loui 😉 Sandra och barnen 🙂 pappa och barnen och jag sover med hundarna hos mamma 🙂 ska se om det är någon mer som kan få äran att få mitt besök 🙂 hihi 🙂 men blir en lugn helg ska försöka jobba undan en del 🙂 dvs med blogg och skola 🙂 alla omdömen ska ju sättas 🙂 men det blir nog bra tillslut 🙂 så helgen är änna utstakad för mig 🙂 vilket känns skönt 🙂 även om det antagligen blir mycket häng hos mamma och ligga och slappa 🙂 men tyvärr inget vin drickande vågar inte det på mina nya mediciner :/ får väl se lite 🙂 

Ne ska vila lite nu innan klockan säger åt mig att gå upp 🙂 då blir det en morgon promenad ge hundarna mat och försöka packa lite inför både jobbet och helgen 🙂 och så klart ringa älsklingen och få upp han ❤❤❤
Ha en bra dag nu 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s