I stugan ❤

Allt från både norr och akta slätten är nu upppackat och jag har gjort en del måsten nu på kvällen här som att tömma askan i öppna spisen och burit in lite ved 🙂 det jag egentligen har kvar nu bär jag faktiskt också tagit mig tid att betalat av alla räkningar är att faktiskt diska och beställa lite grejer till hundarna 🙂 dem behöver mat 🙂 så det är väl det som ska fixas nu är tanken 🙂 jag ska försöka få fart på lite virkningar och sy projekt så att jag kan starta upp en av mina drömmar 🙂 jag måste bara hitta fokuset igen och hoppas att mina nya mediciner kan hjälpa mig med det 🙂 just nu är jag iof ganska trött men sitter sjukt nöjd vid brasan i soffan hundarna som har längtat hem lite med ligger i sängen och myser ❤ älskade bebisarna❤ jag ska strax dra fram datorn och grejja lite med jobb och annat ikväll innan Älsklingen ringer för att säga åt mig att gå att sova 😉 ska faktiskt försöka slänga in lite träning i denna vecka om jag runt onsdag fortfarande mår lika bra 🙂 ska ringa sjukgymnasten med och massa andra roliga samtal i morgon 🙂 älskar det 🙂 Hahaha 
Lite bilder från dagen 🙂 vi var och hälsade på världens sötaste lilla valp idag 🙂 och lite trav hästar mm 🙂 min faster tränar hästar 🙂 och har precis tagit över en liten valp från en uppfödare som inte skött sig så bra så lilla söta hjärtat Ester är gul pga missfärgning av all urin som var i lägenheten men har inte mist livsglädjen för det och hundarna ska få nya hem 🙂 så det går bra en del hundar hade fått tassarna sönder Frätna av ammoniaken från kiss och avföring men lilla Ester har inga men som tur är 🙂 hon snodde både äpple och morötter som hästarna skulle få XD 

Men nu är hundarna ute sin sista promenad här vi springer runt i regnet får se vad jag orkar mer idag eller om det blir chill allt man måste göra behöver inte göras just nu 😉 ha en bra kväll om jag inte hinner skriva mer 🙂  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s