Måndag :/

Försov mig och har varit sjukt trött hela dagen :/ men var hos Linda och Christer nu på kvällen och tog en runda med hundarna och så 🙂 så det kändes bra 🙂 Alva och yra gick båda lösa idag i nästan 2 km är så stolt över hur långt hon jag kommit 🙂 imorgon så är det en lång dag på jobbet men ska till Linda och Christer igen efter där så blir en promenad igen i morgon och god mat och vi ska baka semlor med så kommer bli super mysig dag 🙂 jag och Olle målade också lite idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s